Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

Nieuwe complex
Meekijken opbrengst zonnepanelen PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 20 mei 2017 10:33Het plaatsen van de zonnepanelen op het dak van het CWO gebouw is inmiddels voltooid. Uiteraard hopen we op veel zonnige dagen. Voor degenen die mee willen kijken naar de opbrengst van de zonnepanelen; klik hier voor de stand. Deze link is ook altijd terug te vinden onder 'weblinks' in de menubalk.

Lees meer...
 
Deur dicht! PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 02 februari 2011 19:15

Deur dicht! Deze kreet werd de laatste tijd regelmatig geslaakt als de deuren van de kantine werden opengelaten en een snerpende kou naar binnen kwam. Dat is nu verleden tijd dankzij Jan van der Mark. Vandaag zijn alle buitendeuren, zowel boven als beneden, voorzien van deurdrangers. Daarmee houden we de kou buiten en de energierekening wat lager.

 
Gedragsregels rondom het complex PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 08 september 2010 19:57

Nu wij het nieuwe pand hebben ingeruimd, rest alleen nog de ruimte rondom het complex en dat zal hopelijk op korte termijn door de Gemeente worden gerealiseerd.

 

Lees meer...
 
Ons prachtige complex is geopend! PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 29 augustus 2010 12:09

Onder toeziend oog van vele leden en andere belangstellenden is ons complex op 28 augustus 2010 geopend. Vanaf 12:00 uur werden er rondleidingen gegeven door ons prachtige gebouw. De ooohs en aaahs waren niet van de lucht. Twee seizoenen lang hebben we als kersverse fusieclub ons moeten redden op de twee oude accommodaties, waardoor bij velen niet het gevoel leefde dat we één club waren. Vanaf vandaag is dat in één klap anders.

Lees meer...
 
Eindelijk is het zover. PDF Afdrukken E-mailadres
dinsdag 13 juli 2010 21:23

We hebben er lang naar uitgekeken en moesten nog een dagje extra geduld hebben, maar op vrijdag 16 juli ontvingen wij de sleutel van ons schitterend mooi nieuw complex. Kunnen wij eindelijk een aanvang nemen met de schoonmaak en het inrichten. Het is de bedoeling om op 28 augustus 2010 het nieuwe complex officieel te openen.

Wij kijken er heel erg naar uit. U ook?

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 8

Agenda

Deze week zijn jarig:

Jayden Forst (21/07)
Devon Simon (27/07)
Doe Duifhuysen (27/07)
Jay Onderdelinden (27/07)

Wedstrijdverslagen