Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

Wederom net niet voor CWO bij DCV.
zondag 30 september 2018 09:39

Vandaag traden onze blauwe-witte helden aan op het hoogpolige gras bij DCV in het zonnige Krimpen aan den IJssel. DCV liet vanaf het beginsignaal zien, dat zij de drie punten in eigen huis wilden houden. CWO stond al snel onderdruk en DCV was met een paar gevaarlijke corners dichtbij de 1-0. Na een kwartiertje ballen, wist CWO onder de druk uit te voetballen en kreeg zij haar eerste grote kans. Vanuit een corner wist Mike van de Meer de bal goed voor te zetten, Danny Koetsier kopte de bal naar de grond, maar de keeper van DCV wist de bal knap te keren. De rebound van Toby werd daarna van de lijn gehaald door een verdediger. Kort daarna moest de keeper van DCV redding brengen op een schot van randje zestienmeter van Toby. Binnen vijf minuten kreeg CWO-spits Danny Koetsier zijn tweede grote kans. Van achteruit kwam de bal via Laurens de la Cruz bij Arie van Bree. Hij zette met een mooie steekpas Danny Koetsier alleen voor de keeper, maar deze wist met zijn linkerbeen de inzet van Danny te keren. In de eenentwintigste minuut sloeg het noodlot toe. Onze betrouwbare sluitpost Daan liet een simpel schot van een metertje of twintig knullig door zijn handen glippen, waardoor DCV op een 1-0 voorsprong kwam. CWO liet het er niet bij zitten en ging op zoek naar de gelijkmaker. Via Danny Koetsier werd CWO nog een keer gevaarlijk, maar de keeper van DCV bleef een sta in de weg. DCV wist ook af en toe gevaarlijk in de zestien te worden, maar keeper Daan liet zich niet nog een keer verrassen.

Na de rust kwam CWO goed uit de kleedkamer, bleef Toby aan de kant en mocht Taha zijn kunsten laten zien vanaf links. De blauw-witten wilde wel, maar werden ondanks de goede inzet niet beloond. De verdediging van DCV stond goed en zij wisten zich vrij eenvoudig staande te houden. Toen na slap verdedigen bij CWO, DCV een penalty kreeg die feilloos werd benut en CWO met 2-0 achter kwam, was de wedstrijd wel gespeeld. De prima spelende Sidney werd gewisseld door gelegenheid spits Igor Markovic en CWO ging de lange bal hanteren. De kansen bleven echter uit. Arie van Bree werd nog gewisseld voor Marleyson om nog meer aanvalskracht in te brengen. Danny Koetsier kreeg vlak voor tijd nog een goed kans, maar zag zijn bekeken lob net naast het doel van DCV belanden. Onze blauw-witten verdiende gezien hun inzet en strijdlust meer, maar het was een net-niet zaterdag.

Verder opvallend deze zaterdag was dat onze wedstrijd voor het eerst onderleiding stond van een vrouwelijke scheidsrechter. Lizzy van der Helm wist de wedstrijd prima te leiden en liet zien dat na de Nederlandse voetbaldames ook de vrouwelijke scheidsrechters in opmars zijn.

Volgende week om 14:30 uur tegen SVS thuis zijn er weer nieuwe kansen voor onze blauw-witte helden en hopen we dat het een keertje net wel is voor CWO.

 
Recente artikelen in de categorie Wedstrijdverslagen

Deze week zijn jarig:

Emir Fidan (11/12)
Nischa Riedijk (11/12)
Jouri Poppelaars (12/12)
Tom Poppelaars (12/12)
Milano van Uffelen (13/12)
Martijn Cox (15/12)
Jemayro Teixera (16/12)
Kivanc Demirtas (17/12)
Yalisa Willemsen (17/12)