Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

Wijziging invulling sponsorcommissie CWO PDF Afdrukken E-mailadres
donderdag 21 juni 2018 13:18Sinds zo'n 3 jaar is de sponsorcommissie van CWO in de huidige vorm op diverse vlakken aan het werk om bedrijven (sponsoren) aan CWO te binden en verbonden te houden.  
Dit met diverse successen zoals uiteraard het sponsorcontract met ING en sinds vorig jaar de verlenging hiervan met wederom 3 jaar. Het spreekt voor zich dat er altijd verdere groei gewenst en noodzakelijk is, mede hierom wordt er onder andere in samenwerking met st. Businessclub CWO jaarlijks een sponsoravond georganiseerd zoals onlangs met de gasten Jan de Jong en Kees Jansma als hoofdgasten.

Kortom CWO timmert hard aan de weg en de sponsorcommissie timmert hier graag hard aan mee!

Vanaf seizoen 2018-2019 zal er binnen de sponsorcommissie een verschuiving zijn van verantwoordelijkheden en zal eind verantwoordelijke ( commissieleider ) Jeroen Onderdelinden plaats maken voor Kees Groeneveld.  
Kees, nu ook al lid van het dagelijks bestuur binnen sv CWO en lid van de sponsorcommissie is in dit geval dus zeker geen onbekend gezicht. Jeroen zal als voorzitter van st. Businessclub CWO betrokken blijven bij diverse zaken rondom sponsoring, echter dus niet meer als lid van het algemeen bestuur. Jeroen zal naast zijn voorzitterschap van de st. Businessclub CWO vanaf volgend seizoen de taak van jeugdtrainer op zich gaan nemen, voor Jeroen een nieuwe uitdaging binnen onze mooie club!

De invulling van de sponsorcommissie, seizoen 2018-2019, zal uit de volgende aanspreekpunten bestaan;

Kees Groeneveld; Commissieleider sponsorcommissie
Ben van Dijk; Aanspreekpunt bord sponsoren en administratie
Gerald Voshaar; Aanspreekpunt sponsorzaken Jeugd- en Dames
Joris van der Windt; Bestuurslid st. Businessclub CWO
Jeroen Onderdelinden; Bestuurslid st. Businessclub CWO

Meer informatie over sponsorzaken en of mogelijkheden? Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 
Recente artikelen in de categorie Laatste nieuws

Deze week zijn jarig:

Chendra Fraaij (21/11)
Roy Ducaneaux (22/11)
Kenan Havan (26/11)