Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

CWO MO19, pittige wedstrijd tegen Hekelingen MO19-1 PDF Afdrukken E-mailadres
dinsdag 14 november 2017 08:59

Zaterdag 11 november

Zaterdag 11-11-17 om 13:00 uur begon de wedstrijd tegen Hekelingen in Spijkenisse. 15 min later omdat 6 van onze meiden naar open dagen moesten. Hekelingen stond één plek boven ons, wat het een spannende wedstrijd maakte. De aanval van de tegenpartij speelde goed met elkaar over en was voor de verdediging dan ook erg moeilijk tegen te houden. Snel vielen er al twee tegendoelpunten. De tegenpartij was onze middenvelders, verdediging en aanval te slim af. Na een half uur kwam Pien in het veld als laatste vrouw en zorgde voor wat meer veiligheid in de verdediging. Er volgde nog één tegendoelpunt die ook niet tegengehouden kon worden.

In de tweede helft gingen wij meer het duel aan en probeerden nog zo veel mogelijk ballen bij het goal weg te houden, maar helaas was hun aanval te sterk .
In onze aanval stonden Nathalie en Jovita, die allebei  hun best deden om nog een mooi doelpunt voor ons te maken, maar dit mocht helaas niet lukken.

Shanon, onze keepster is deze keer Woman of the Match geworden. Shanon heeft er genoeg tegen kunnen houden en haar goede keeperstactieken weten te gebruiken.Erg jammer van deze verloren wedstrijd. De volgende keer doen we het gewoon beter met hopelijk minder geblesseerde meiden.

Ed weer bedankt voor het vlaggen.

Rona
 

 
Recente artikelen in de categorie Wedstrijdverslagen

Sponsors jeugd

Deze week zijn jarig:

Berivan Bars (23/05)
Eymen Bengi (24/05)
Dylan Monteiro Semedo (26/05)
Isabelle Seij (26/05)
Leonardo Lima Correia (26/05)