Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

s.v. CWO verwelkomt VSV op het sportcomplex
maandag 19 december 2016 19:36De Vereniging van Scheidsrechters Vlaardingen en omstreken (VSV) gaat de komende jaren gebruik maken van de faciliteiten van het sportcomplex van voetbalvereniging CWO uit Vlaardingen. Beide partijen zijn hiervoor een overeenkomst aangegaan.

Lees meer...
 
Intensief hoofdsponsorschap ING en s.v. CWO met drie jaar verlengd
zaterdag 17 december 2016 15:16Vlaardingen 15 december 2016, Sinds 1 september 2014 heeft ING zich voor drie jaar met een intensief hoofdsponsorschap aan s.v. CWO uit Vlaardingen verbonden. CWO was één van de amateurclubs in Nederland die uit bijna 800 aanmeldingen beloond werd met het sponsorschap.

Lees meer...
 
In memoriam Gerrit de Kok
vrijdag 30 december 2016 08:16

Uit Groot Vlaardingen vernamen we het trieste bericht dat oud HVO-er Gerrit de Kok overleden is. Gerrit was jarenlang actief voor HVO als bestuurslid en ook als grensrechter van de selectie.
Wij wensen zijn vrouw en familie sterkte om met dit verlies om te gaan.

Het bestuur

Lees meer...
 
CWO vanuit de lucht
zondag 04 december 2016 08:32CWO businessclublid Olaf Hanno, je weet wel van Sportcentrum Vlaardingen en de Polderpoort Vlaardingen, maakte speciaal voor CWO met zijn drone een supergaaf filmpje. Bekijk onze club nu vanuit de lucht : https://youtu.be/gBSFZkbALD0

 
Ga als team bowlen bij Dok 99 op kosten van CWO !
vrijdag 25 november 2016 12:20Elftallen van CWO kunnen ook dit seizoen gratis bowlen bij DOK 99. Er is een fraaie samenwerking ontstaan waardoor zowel DOK 99 als CWO elkaar wederom iets kunnen bieden!
Heeft jouw elftal interesse in een gezellig uitje? Meld je nu aan bij Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Update kunstgrasvelden
vrijdag 02 december 2016 08:00De afgelopen dagen zijn er in de media meerdere, afwijkende berichten verschenen over kunstgrasvelden. De ene partij geeft aan dat er op een groot aantal velden kankerverwekkende stoffen zijn aangetroffen en dat de waarden van deze stoffen boven de wettelijke norm liggen. De andere partij beweert dat de waarden de wettelijke normen niet overschrijden. Deze berichten komen niet vanuit de KNVB, noch vanuit het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu).

Lees meer...
 
CWO kussens
woensdag 30 november 2016 17:44Ina Roest de dame die o.a. onze kantine keurig schoon houdt, heeft fraaie CWO kussens gemaakt voor onze loungebanken. De Vrienden van CWO hebben voor de vulling gezorgd. Ina is nog op zoek naar "grote" oude spijkerbroeken zodat de andere banken ook zulke fraaie kussens krijgen!

Lees meer...
 
'Weet waar je speelt' : Buren en boeren
dinsdag 29 november 2016 19:58


Nationale Burendag was op 24 september. Toen ik het las, moest ik bekennen dat ik er nog nooit van gehoord had. De krant waar ik op geabonneerd ben, vroeg mij of ik mijn buren een abonnement kon bezorgen door gratis mee te spelen in de Nationale Postcode Loterij. Als je dat doet ben je daarna verplicht om voortaan loten af te nemen. Nee, dan de Burendag van CWO!

Lees meer...
 
“De Businessclub CWO betrokken bij onze club!”
donderdag 24 november 2016 09:14De st. Businessclub CWO is al jaren een van de trouwe sponsoren van sv CWO. De Businessclub CWO kent een grote diversiteit aan ondernemers, groot en klein in uiteenlopende branches. Het doel is om in een ontspannen sfeer ondernemers bij elkaar te brengen en via diverse commerciële activiteiten de naamsbekendheid van de ondernemers binnen en buiten de voetbalvereniging CWO te verhogen.

Lees meer...
 
Scheidsrechters gezocht
zaterdag 05 november 2016 14:00


Klik op de afbeelding voor een vergroting.

 
Unieke samenwerking CWO en Fernhout fysiotherapie
woensdag 02 november 2016 21:42Fernhout fysiotherapie en voetbalvereniging CWO zijn een unieke samenwerking aangegaan. Niet alleen de technische staf en spelers van de hoofdmacht profiteren van deze partnership, maar alle leden van CWO hebben veel voordeel.

Lees meer...
 
'Weet waar je speelt' : De weg omhoog
zaterdag 29 oktober 2016 10:13De ultieme weg omhoog is voor voetballers van het eerste elftal van een club na een spannend seizoen de promotie naar een hogere klasse. Andere, sterkere clubs ontmoeten waaraan de kampioen uit de vorige klasse zich kan meten. Voor andere elftallen geldt dat uiteraard ook. De weg naar het noorden, daar gaat het nu om.

Lees meer...
 
Update kunstgrasvelden
dinsdag 25 oktober 2016 17:38Maandagavond 24 oktober is onderstaande brief per e-mail (vanuit Sportlink) naar alle ouders van de jeugdspelers gestuurd. Indien u deze brief niet per e-mail heeft ontvangen verzoeken wij u om een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 7 van 35

Deze week zijn jarig:

Eray Reurings (25/09)
Sem Tuitel (26/09)
Jeffrey Vink (27/09)
Ricardo Vink (27/09)
Ceyla Safak (28/09)
Zayden Janga (28/09)
Meryem Kaylaci (29/09)
Erwin Brahimi (30/09)

Wedstrijdverslagen