Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

Groot deel selectie blijft
maandag 10 april 2017 14:03

De TC heeft inmiddels van een groot deel van de huidige selectie het ja-woord gekregen voor volgend seizoen. Zo hebben onder meer aanvoerder Arij van Bree, de afgelopen zaterdag nog scorende Colin Pleysier, Talha Koc, Jordi de Bruin, Dempsey Varela en Mike van der Meer aangegeven ook na dit seizoen bij CWO te blijven.

Lees meer...
 
Bij CWO is niet alleen het gras groener
zaterdag 08 april 2017 07:04Eind april zijn er op het dak van de kantine van s.v. CWO maar liefst 140 zonnepanelen te zien. CWO is daarmee de eerste voetbalvereniging in Vlaardingen die gebruik gaat maken van zonne-energie.

Lees meer...
 
Start nu met voordelig fitnessen op Sportcentrum Vlaardingen
vrijdag 17 maart 2017 10:33

Wilt u ook graag werken aan uw conditie en uw spieren versterken in een gezellige en sfeervolle omgeving? Sportcentrum Vlaardingen helpt u graag uw doelen te bereiken.
Sportcentrum Vlaardingen is een multifunctioneel leisure centrum voor bewegen en ontspanning. U kunt bij ons fitnessen, tennissen, groepslessen volgen en gebruik maken van sauna en of zonnestudio.

Lees meer...
 
Eerste nieuwe namen volgend seizoen CWO bekend
maandag 27 maart 2017 19:45De technische commissie van CWO heeft de toezegging van een drietal nieuwe spelers binnen voor het volgend seizoen. De verdedigers Perry Bakx (Zwaluwen), Floris van Dorp (Excelsior Maassluis) en Steve Hijmans (VFC) spelen volgend seizoen in het Azuurblauwe shirt.

Lees meer...
 
CWO ontvangt eerste toezegging voor volgend seizoen
zondag 12 maart 2017 19:37CWO heeft van een aantal selectiespelers de toezegging gekregen dat zij ook volgend seizoen graag uit willen komen voor club. De volgende spelers zullen sowieso ook volgend seizoen het Azuurblauwe shirt dragen: Dwy Kampe,  Romeo da Silva, Jeilly Moreno, Chris Tavares Barros en Danny de With.

Lees meer...
 
Update rubbergranulaat
zaterdag 18 februari 2017 08:54Beste Leden,
Het televisieprogramma ZEMBLA zond op woensdag 15 februari jl. een vervolg op de uitzending van 5 oktober jl. uit met de titel:  'Gevaarlijk spel, het vervolg'. Hierdoor is mogelijk weer veel aandacht van andere (lokale) media, voetbalclubs en hun leden en kunnen uiteenlopende vragen ontstaan.

Lees meer...
 
Nieuwe opzet pupillenvoetbal – Plezier en ontwikkeling voorop
woensdag 15 februari 2017 15:12De KNVB introduceert na, uitgebreid onderzoek, nieuwe wedstrijdvormen. Hiervoor zijn pilots en  introductie avonden georganiseerd en is de hulp ingeroepen van deskundigen uit binnen- en buitenland, coaches, scheidsrechters, ouders en natuurlijk de kinderen zelf.

Lees meer...
 
In memoriam Chris Carlebür
maandag 20 februari 2017 18:10Vandaag is ons ter ore gekomen dat gisteren "ome" Chris Carlebür is overleden. Chris is voor veel oud-Wikkers een bekende. Zo stond Chris bij RK WIK vaak achter de bar, zat hij bij de onderhoudsploeg en was hij de kantinebeheerder bij RK WIK. Ook is Chris in 2001 benoemd tot Supererkakikker, de prijs voor personen die zich dat seizoen buitengewoon verdienstelijk hadden gemaakt voor de vereniging, wat op Chris natuurlijk van toepassing was.

Lees meer...
 
CWO gastheer KNVB Jeugdplan Nederland
vrijdag 27 januari 2017 16:50In de maanden januari en februari 2017 is CWO de thuisbasis voor het KNVB Jeugdplan Nederland (JPN) regio Rotterdam. Dat betekent dat er een 3-tal selectiewedstrijden op onze accommodatie worden georganiseerd.

Lees meer...
 
CWO zoekt per direct nieuwe A1 trainer
maandag 09 januari 2017 17:00Voetbalvereniging CWO uit Vlaardingen is voor het tweede helft van het seizoen met spoed op zoek naar een gedreven en enthousiaste trainer voor de JO19-1 (A1), uitkomende in de 2de klasse.
Zowel ervaren- als startende trainers kunnen reageren op de vacature.

Lees meer...
 
CWO huldigt jubilarissen
maandag 09 januari 2017 16:04Tijdens de nieuwjaarsreceptie bij voetbalvereniging CWO uit Vlaardingen zijn meerdere zeer trouwe jubilarissen in het zonnetje gezet. Het ging om leden die inmiddels al 40, 50 en zelfs 60 jaar verbonden zijn aan de club. Zij kregen allen een fraai CWO speldje, oorkonde en bloemen voor hun trouwe lidmaatschap. Ook zijn er 2 ereleden door de voetbalvereniging benoemd én een lid van verdienste.

Lees meer...
 
Jubilarissen CWO
zondag 08 januari 2017 14:06Afgelopen vrijdag zijn op de Nieuwjaars instuif onze jubilarissen gehuldigd.
Zij kregen allen een fraai CWO speldje, oorkonde en bloemen voor hun trouwe lidmaatschap.

Lees meer...
 
Update kunstgrasvelden
dinsdag 03 januari 2017 18:48In december 2016 zijn de resultaten van het onderzoek door het rijksinstituut voor volksgezondheid en Milieu (RIVM) naar de gezondheidsrisico's van sporten op kunstgrasvelden met rubbergranulaat (zwarte korrels) bekend gemaakt. De conclusie is dat sporten op kunstgrasvelden veilig is ! Het risico voor de gezondheid van sporten op kunstgrasvelden is praktisch verwaarloosbaar.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 6 van 35

Deze week zijn jarig:

Eray Reurings (25/09)
Sem Tuitel (26/09)
Jeffrey Vink (27/09)
Ricardo Vink (27/09)
Ceyla Safak (28/09)
Zayden Janga (28/09)
Meryem Kaylaci (29/09)
Erwin Brahimi (30/09)