Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

CWO wint eenvoudig bij Rhoon 2-5 (0-3)
woensdag 25 april 2018 14:27Wat vooraf een lastige wedstrijd leek te worden omdat Rhoon vecht tegen degradatie werd voor CWO een gemakkelijke overwinning.
Rhoon begon fel en de eerste kans was ook voor Rhoon in de derde minuut. Er ontstond een scrimmage voor het doel van CWO, maar de scheidsrechter constateerde een overtreding.

Lees meer...
 
Clinics bij CWO
dinsdag 24 april 2018 19:14Vanaf 20 juni geeft VZSport 4 professionele voetbaltrainingen met bekende profvoetballers.
4 woensdagen  vanaf 20 juni is het mogelijk om bij CWO met bekende (ex) profvoetballers en jeugdtrainers van PSV en/of Sparta te trainen.

Lees meer...
 
Daniël van der Knijff naar CWO
maandag 23 april 2018 09:44De Technische Commissie is verheugd dat Daniel van der Knijff (30) volgend seizoen het doel gaat verdedigen bij CWO. Daniel is een zeer ervaren keeper die eerder bij CWO heeft gespeeld en daarna 7 jaar de onbetwiste nummer 1 onder de lat was bij HVC’10. Hij is mede verantwoordelijk geweest voor de promoties naar uiteindelijk de 1e klasse.

Lees meer...
 
CWO wint van koploper BVCB 2-1 (1-0)
zondag 22 april 2018 17:33CWO lijkt weer in vorm te komen voor het laatste gedeelte van de competitie. Het is met de zege op BVCB nog steeds niet veilig, maar het is weer een stap in de goede richting. Op alle fronten werd BVCB afgetroefd. CWO speelde met meer inzet en de echte wil om te winnen.

Lees meer...
 
VVK : CWO - Zwaluwen 1-1 (0-1)
woensdag 18 april 2018 06:53De eerste wedstrijd in poule C is gespeeld tussen CWO en Zwaluwen. Deze dinsdagavond was het heerlijk voetbalweer, hetgeen ook direct vele extra toeschouwers trok. Het was een leuke en sportieve wedstrijd, waarbij beide teams aan elkaar gewaagd waren.

Lees meer...
 
CWO speelt gelijk bij Alexandria ’66 1-1 (1-0)
zondag 15 april 2018 16:31Eindelijk haalde CWO weer eens een punt. Daarmee klImmen we 1 plaats, maar zijn nog lang niet veilig. Aan inzet ontbrak het zeker niet en als alle spelers in de volgende wedstrijden ook nog eens de bal overspelen in plaats van er mee te lopen tot ze hem verspelen, dan komt het toch nog goed met CWO.

Lees meer...
 
Kees Jansma en Jan de Jong nieuwe gezichten bij sv CWO!
donderdag 19 april 2018 14:27Donderdag 17 mei a.s. zal de jaarlijkse CWO sponsor-avond plaatsvinden.
Na eerder al gasten te hebben ontvangen als Gert Jan Verbeek, Co Adriaanse, Jean Marie Pfaff en Wim Kieft is het deze keer de beurt aan twee heren welke beiden de wortels hebben binnen de NOS; de één is eindverantwoordelijke binnen Feyenoord Rotterdam en de ander is na een functie bij het Nederlands elftal weer wekelijks te zien met zijn eigen voetbalpraatprogramma op televisie.
We hebben het hier over niemand minder dan Jan de Jong en Kees Jansma!

Lees meer...
 
Voetbalquiz
dinsdag 10 april 2018 23:47Afgelopen vrijdagavond was het uitermate druk in de kantine tijdens de CWO voetbalquiz. De quizmasters Arij, Dennis en Erik hebben de 52 deelnemende koppels getrakteerd op een bijzonder pittige quiz met leuke en lastige vragen, verdeeld over 2 voorronden en de uiteindelijke finale, welke gespeeld werd door de beste 15 koppels.

Lees meer...
 
CWO verliest van Berkel 0-2 (0-0)
zondag 08 april 2018 16:13Met het derde opeenvolgende verlies is CWO gezakt naar de 11e plaats, nog maar 1 plaats verwijderd van de nacompetitieplaatsen. Het verlies was weliswaar ongelukkig maar dat telt niet in het voetballen.

Lees meer...
 
Voetbalsgoal toernooi bij Excelsior Maassluis
maandag 02 april 2018 14:37De kids van de Voetbalsgoal hebben het op tweede Paasdag prima gedaan op het toernooi bij Excelsior Maassluis, dit ondanks de kou en regen!
In poule 2 domineerde CWO met het team Edward en team Willem wat resulteerde in een tweede en derde plaats, een prima prestatie! In poule 1 werd team Jeffrey afgetekend eerste met prima combinatie voetbal.

Lees meer...
 
CWO zoekt jeugdtrainers
vrijdag 30 maart 2018 20:47De jeugdafdeling van sv CWO groeit gestaag waardoor wij op zoek zijn naar enthousiaste  beginnende en ervaren jeugdtrainers in meerdere categorieën. Heeft u interesse om één van de jeugdteams volgende seizoen te trainen, neem dan via de mail contact op met het bestuur ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ), waarin u vermeld wat uw voetbal- en/of trainerservaringen zijn en naar welke leeftijdsgroep uw voorkeur uitgaat. Wij kijken uit naar uw bericht.

 
Opnieuw gevoelige nederlaag voor CWO bij SSS 3-0 (1-0)
zondag 01 april 2018 15:38CWO heeft opnieuw een gevoelige nederlaag geleden en zakt hierdoor naar een gedeelde 11e plaats, nog maar net boven de nacompetitieplaatsen. Met nog een zwaar programma voor het laatste gedeelte van de competitie zal het alle zeilen moeten bijzetten om geen nacompetitie te spelen of zelfs te degraderen.

Lees meer...
 
Orthodontist Van Zanden komt met eigen Snapchat filter
donderdag 29 maart 2018 16:36Vanaf vandaag kunnen patiënten van Van Zanden Orthodontie in Vlaardingen en Maassluis zich uitleven met het nieuwe geofilter van de praktijk. Hiermee kunnen patiënten foto’s en video’s met een beugelbekkie delen met hun vrienden.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 42

Agenda

Deze week zijn jarig:

Berivan Bars (23/05)
Eymen Bengi (24/05)
Dylan Monteiro Semedo (26/05)
Isabelle Seij (26/05)
Leonardo Lima Correia (26/05)