Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

CWO sluit seizoen winnend af tegen Soccer Boys 3-2 (1-1)
zondag 15 mei 2016 12:17Met een overwinning heeft CWO het seizoen goed afgesloten en eindigde evenals vorig jaar op de zesde plaats in de eindstand.
CWO nam direct het initiatief in de wedstrijd en Soccer Boys liet geen moment zien dat het nog streed om niet in de nacompetitie voor degradatie te komen.  Veel kansen ontstonden er echter niet.

Lees meer...
 
Het overschrijven van leden gaat voortaan digitaal
woensdag 11 mei 2016 19:44

Het einde van het seizoen nadert. Dit betekent niet alleen de fase waarin de prijzen worden verdeeld. Ook de overschrijvingsperiode is aangebroken. Een periode waarin spelers kunnen wisselen van vereniging. De KNVB gaat digitaal! Het is niet meer nodig om een papieren overschrijvingsformulier in te vullen. Verenigingen kunnen alle overschrijvingen regelen via Sportlink. Dit geldt zowel voor het veldvoetbal als voor het zaalvoetbal.

Lees meer...
 
Trainen donderdag 19 mei? Dan kunt u zomaar Jean Marie Pfaff tegen het lijf lopen!
woensdag 04 mei 2016 18:57

Beste leden, zoals iedereen inmiddels wel zal hebben vernomen, zal er donderdag 19 mei door de st. Businessclub CWO een sponsoravond worden georganiseerd, welke onder leiding zal staan van Jan Dirk Stouten. De hoofdgast van deze bijzondere avond is Jean Marie Pfaff, ooit werelds beste keeper.

Lees meer...
 
Nieuwe aanduidingen in het jeugdvoetbal
woensdag 27 april 2016 11:48De aanduidingen A- tot en met C-junioren en D- tot en met F-pupillen verdwijnen. Hiervoor in de plaats komen de internationaal gebruikelijke aanduidingen. Klik hier voor meer informatie op Voetbal Rotterdam.

 
In memoriam Paula Hekkema
maandag 18 april 2016 14:45

Paula Hekkema is afgelopen vrijdag overleden. Zij was de vrouw van Joop Hekkema, voormalig voorzitter van HVO.  Wij wensen Joop en de familie veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Lees meer...
 
CWO zoekt keeperstrainer
dinsdag 05 april 2016 19:42Voor het nieuwe seizoen is onze technische commissie op zoek naar een keeperstrainer voor de hoofdselectie. Ben of ken je iemand die op hoog niveau heeft gekeept, of die aantoonbare vaardigheden (opgedaan vanuit opleiding of cursus) bezit én die communicatief sterk is? Laat het ons weten!

Lees meer...
 
PR&Communicatie commissie
zondag 03 april 2016 17:30Afgelopen donderdag is de PR&Communicatie commissie opgestart. Deze commissie zorgt ervoor dat alle CWO'ers zo duidelijk mogelijk en via verschillende kanalen (website, Facebook, Twitter, e-mail, flyers, posters etc.) worden geïnformeerd over allerlei zaken die spelen binnen en rondom de club.

Lees meer...
 
Businessclub bezoekt SPARTA Rotterdam
zaterdag 19 maart 2016 11:31Vrijdag 18 maart vertrok de bus met maar liefst 60 leden van de st. Businessclub CWO richting 't Kasteel voor de wedstrijd SPARTA – Fortuna Sittard.
Na eerst een mooie groepsfoto gemaakt te hebben betrokken de leden van de Businessclub de gereserveerde Detron Lounge waar de leden werden ontvangen door oud Sparta Spits Danny Koevermans.

Lees meer...
 
CWO warriors
vrijdag 19 februari 2016 09:51Klik op de foto voor een vergroting.

Stoer hè, deze foto’s van Roma en Zion! Wil jij ook zo’n plaat laten maken? Dat kan!
In samenwerking met Studio Jan Dulfer geven we alle leden van sv CWO de gelegenheid om als een echte stoere warrior op de foto te gaan.

Lees meer...
 
Notulen ALV 29 januari 2016
maandag 22 februari 2016 15:57

De notulen van de Algemene Leden Vergadering van 29 januari 2016 zijn beschikbaar.
Op verzoek kan een digitaal exemplaar worden verkregen.
Het aanvragen van de notulen kan door het sturen van een e-mail naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Voordracht nieuwe penningmeester
zaterdag 20 februari 2016 11:40Tijdens de bestuursvergadering van donderdag 18 februari jl. heeft het bestuur Jason Stoop voorgedragen als nieuwe penningmeester. Doordat de huidige penningmeester Gerrit Geers enige tijd geleden heeft aangegeven dat hij graag zijn functie wil neerleggen, was deze belangrijke post vacant.

Lees meer...
 
Ben van Dijk erelid sv CWO!
dinsdag 02 februari 2016 20:27Tijdens de afgelopen ledenvergadering is op voordracht van met name Gerard van der Toorn en Johan Hoogerwerf oud-voorzitter Ben van Dijk unaniem benoemd tot erelid van sv CWO. Ben is in de afgelopen jaren voor zowel CWO als HVO van grote betekenis geweest.

Lees meer...
 
Herman Berkhout treedt terug als voorzitter
zaterdag 30 januari 2016 09:44CWO voorzitter Herman Berkhout heeft tijdens de algemene ledenvergadering van vrijdag 29 januari jongstleden laten weten dat hij, in verband met privé omstandigheden, helaas genoodzaakt is per direct terug te treden als voorzitter. Een week voor de algemene ledenvergadering had Herman Berkhout dit nieuws al gedeeld met het bestuur van CWO. Het bestuur heeft hierop kordaat gereageerd door een aantal personen te benaderen die nauw betrokken zijn bij CWO.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 35

Deze week zijn jarig:

Eray Reurings (25/09)
Sem Tuitel (26/09)
Jeffrey Vink (27/09)
Ricardo Vink (27/09)
Ceyla Safak (28/09)
Zayden Janga (28/09)
Meryem Kaylaci (29/09)
Erwin Brahimi (30/09)