Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

Update kunstgrasvelden
vrijdag 02 december 2016 08:00De afgelopen dagen zijn er in de media meerdere, afwijkende berichten verschenen over kunstgrasvelden. De ene partij geeft aan dat er op een groot aantal velden kankerverwekkende stoffen zijn aangetroffen en dat de waarden van deze stoffen boven de wettelijke norm liggen. De andere partij beweert dat de waarden de wettelijke normen niet overschrijden. Deze berichten komen niet vanuit de KNVB, noch vanuit het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu).

Lees meer...
 
CWO kussens
woensdag 30 november 2016 17:44Ina Roest de dame die o.a. onze kantine keurig schoon houdt, heeft fraaie CWO kussens gemaakt voor onze loungebanken. De Vrienden van CWO hebben voor de vulling gezorgd. Ina is nog op zoek naar "grote" oude spijkerbroeken zodat de andere banken ook zulke fraaie kussens krijgen!

Lees meer...
 
'Weet waar je speelt' : Buren en boeren
dinsdag 29 november 2016 19:58


Nationale Burendag was op 24 september. Toen ik het las, moest ik bekennen dat ik er nog nooit van gehoord had. De krant waar ik op geabonneerd ben, vroeg mij of ik mijn buren een abonnement kon bezorgen door gratis mee te spelen in de Nationale Postcode Loterij. Als je dat doet ben je daarna verplicht om voortaan loten af te nemen. Nee, dan de Burendag van CWO!

Lees meer...
 
“De Businessclub CWO betrokken bij onze club!”
donderdag 24 november 2016 09:14De st. Businessclub CWO is al jaren een van de trouwe sponsoren van sv CWO. De Businessclub CWO kent een grote diversiteit aan ondernemers, groot en klein in uiteenlopende branches. Het doel is om in een ontspannen sfeer ondernemers bij elkaar te brengen en via diverse commerciële activiteiten de naamsbekendheid van de ondernemers binnen en buiten de voetbalvereniging CWO te verhogen.

Lees meer...
 
Scheidsrechters gezocht
zaterdag 05 november 2016 14:00


Klik op de afbeelding voor een vergroting.

 
Unieke samenwerking CWO en Fernhout fysiotherapie
woensdag 02 november 2016 21:42Fernhout fysiotherapie en voetbalvereniging CWO zijn een unieke samenwerking aangegaan. Niet alleen de technische staf en spelers van de hoofdmacht profiteren van deze partnership, maar alle leden van CWO hebben veel voordeel.

Lees meer...
 
'Weet waar je speelt' : De weg omhoog
zaterdag 29 oktober 2016 10:13De ultieme weg omhoog is voor voetballers van het eerste elftal van een club na een spannend seizoen de promotie naar een hogere klasse. Andere, sterkere clubs ontmoeten waaraan de kampioen uit de vorige klasse zich kan meten. Voor andere elftallen geldt dat uiteraard ook. De weg naar het noorden, daar gaat het nu om.

Lees meer...
 
Update kunstgrasvelden
dinsdag 25 oktober 2016 17:38Maandagavond 24 oktober is onderstaande brief per e-mail (vanuit Sportlink) naar alle ouders van de jeugdspelers gestuurd. Indien u deze brief niet per e-mail heeft ontvangen verzoeken wij u om een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Lees meer...
 
Stukken ter voorbereiding van de ALV
zondag 20 november 2016 18:19Ter voorbereiding op de Algemene Leden Vergadering aanstaande woensdag kunnen de volgende stukken ingelezen worden :

Concept jaarverslag 2015-2016
Notulen ALV 29-1-2016
Agenda ALV 23-11-2016

 
Kom jij je club helpen?
woensdag 12 oktober 2016 11:25CWO heeft een vacature en wel die voor een vrijwilligers coördinator. Een vereniging kan niet bestaan zonder vrijwilligers.  De vrijwilligers coördinator inventariseert de benodigde vrijwilligersfuncties bij CWO en zorgt ervoor dat deze functies worden ingevuld door goede en betrokken mensen. Als vrijwilligers coördinator maak je onderdeel uit van het Algemeen bestuur, waardoor je dus ook direct invloed hebt op belangrijke beslissingen binnen de club.

Lees meer...
 
Kunstgrasvelden
vrijdag 07 oktober 2016 07:34In de uitzending van 5 oktober van Zembla was er een item over het gebruik van rubbergranulaat in kunstgrasvelden. Dit roept wellicht vragen op. Bijgaand een brief van wethouder Hoekstra als reactie op deze uitzending over het gebruik van rubbergranulaat in Vlaardingen.

Lees meer...
 
Klaverjassers gezocht
vrijdag 30 september 2016 15:30Tijdens het voetbalseizoen is er op donderdagavond bij CWO altijd een kaartclubje dat vooral voor de gezelligheid klaverjast. Ze zitten apart van het lawaai van de kantine in de wedstrijdbespreking ruimte. Graag willen zij een aantal nieuwe gezichten erbij. Voor de kosten hoef je het niet te laten. De contributie is € 11.50 per seizoen + € 2.00 per avond.

Lees meer...
 
'Weet waar je speelt' : Heilige Grond
maandag 26 september 2016 07:16Dat is voor een voetbalclub een eerste vereiste: een eigen sportcomplex. Elke vereniging kan beginnen in een zaaltje, maar dat wordt voor voetballers een beetje moeilijk en zaalvoetbal bestond nog niet. Werd voor de tweede wereldoorlog een voetbalclub in Vlaardingen door het bestuur nog weleens weggeschoven naar “een knollenveldje” in Vlaardingen, daarna pakte het stadsbestuur de vestiging van voetbalverenigingen planmatig aan.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 9 van 37

Deze week zijn jarig:

Emir Fidan (11/12)
Nischa Riedijk (11/12)
Jouri Poppelaars (12/12)
Tom Poppelaars (12/12)
Milano van Uffelen (13/12)
Martijn Cox (15/12)
Jemayro Teixera (16/12)
Kivanc Demirtas (17/12)
Yalisa Willemsen (17/12)